Hjerterum – fællesskab for soloselvstændige

Hjerterum er navnet og rammerne for et nyt fysisk og lokalt fællesskab for soloselvstændige på Fyn
 
Som SELVstændig kan vi nemt blive overmandet af følelsen af, at stå helt alene med det hele. Eller skulle opfinde hjulet igen og igen for forskellige områder af vores arbejdsliv.
Mine skridt imod et bæredygtigt liv og en bæredygtig virksomhed, har vist mig igen og igen hvor hjælpsomt, støttende og beroligende det er, at omfavne det faktum, at jeg har brug for andre. 
Vi har alle, nye såvel som erfarne soloselvstændige, masser af livserfaring, virksomhedserfaring og intuition, som vi alle kan have glæde af, føle os som en del af og læne os ind i efter kærlighed, råd og vidensdeling.
Som selvstændige og ledere i hver vores business og eget liv, kan det være givende at afdække, hvordan vi er forbundne med hinanden uden sammenligning og konkurrence, men som individer, der skaber vores unikke fundament for et bæredygtigt liv og en bæredygtig forretning på alle planer. 

 

Min Vision

Med Hjerterum, ønsker jeg at invitere soloselvstændige, der lige som jeg ønsker, at indgå i et nærende lokalt fællesskab i trygge og gode rammer for faglig udvikling, sparring og hyggeligt samvær med ligesindede. 
Min drøm er, at fællesskabet kan tilbyde lyttende ører, hjælp, sparring, inspiration, ressourcer, støtte eller lige det, du har brug for med det, du står med lige nu. 
Og så drømmer jeg om et fællesskab, der kan tilbyde humor, ærlighed og integritet, empati, socialt samvær og hvor alle har et ønske, om at fodre den enkeltes tillid til egne evner og altid leder efter kvaliteten i andre.

 

Praktisk

Frem til Januar 2022 vil fælleskabet mødes i en kombination af et månedlig fyraftensmøde med afsluttende fællesspisning og et månedlig onlinemøde.

 
De fysiske fyraftensmøder foregår i rammer af min virksomhed på adressen: Mindelundsvej 56, 5240 Odense NØ.
 
Fra januar 2022 evaluerer jeg denne form, i samråd med jer der er med i fællesskabet. Med tiden håber jeg på en weekenddag med tema i tillæg til fyraftensmøder og onlinemøder.  

 

Fyraftensmøder

Onsdag den 27.10 kl. 16.00/16.30 – 18.30

Onsdag den 17.11 kl. 16.00/16.30 – 18.30

Onsdag den 08.12 kl. 16.00/16.30 – 18.30

 

Onlinemøder 

Onsdag den 03.11 kl. 8.30 – 10.00

Onsdag den 01.12 kl. 8.30 – 10.00

Investering

Frem til Januar 2022 er prisen for deltagelse i fællesskabet 500 kr. inkl. moms.

Det dækker:

Tre fyraftensmøder med mulighed for at være med til faglige del online

Et forberedt tema inkl. øvelser mv. til vores fyraftenmøder

To online møder

Organisering og formidling af vores onlinemøder, så I kan gense dem når det passer jer.

Te, kaffe, snacks og let aftensmad til vores fysiske møder 

Formen for møderne

Fyraftensmøder

Alle ankommer mellem 16.00 og 16.30, som der er muligt med børn og job.

Kl. 16.30 lander vi sammen og jeg præsenterer et emne, en øvelse eller en opgave, som vi i fællesskab arbejder med, reflekterer over og deler vores erfaringer med.

Kl. 17.45 spiser vi en let vegetarisk og økologisk aftensmad sammen og der er tid og ro til at vi kommer tættere på hinandens verdener. 

Kl. 18.30 siger vi på gensyn

 

Onlinemøder

Møderne foregår over Zoom og bliver optaget, således at man kan gense optagelsen eller se den, hvis man er forhindret i at deltage.

Vi starter med at lande og tjekke ind.

Derefter får to af deltagerne på mødet enkeltvis mulighed for at dele en konkret udfordring, et emne eller andet som hun står med netop i dag/nu.

Efter deling kan den enkelte modtage det fra gruppen man har brug for.
Det kan være anerkendelse, fejring, sparring, råd, eller bare det at blive set.

Efter to runder har vi fælles afrunding og tager gensyn med hinanden.

 

Eksempler på temaer/emner som Hjerterum kan tilbyde dig som soloselvstændig sparring på, øvelser eller opgaver omkring er 

 
 • Prissætning i vores virksomhed
 • Produktudvikling i vores virksomhed
 • Image
 • Hjemmeside, nyhedsbreve, webshop
 • Markedsføring
 • Netværk og ressourcer
 • Regnskab
 • Struktur
 • Grænsesætning
 • Værdisætning
 • Klientforløb
 • Hvordan vi gør vores forretning nærende for os selv
 • Personligt lederskab
 • Hvordan vi finder de rigtige kunder for os
 • Hvordan vi drager egenomsorg for os selv som ledere og selvstændige

Det kan også være tankeudfordringer, som handling vs. stilstand, hvor meget vi holder som kvinder, integration og inddragelse af det cykliske liv som selvstændig og som leder, egenværdi, udbrændthed og regenerering. Eller noget helt andet, som du mærker, kunne være rart at dele eller søge spejling af i et trygt rum af andre soloselvstændige.

Tilmelding

Der er som udgangspunkt plads til 8-10 kvinder, da jeg ønsker at det skal være et trygt og velkendt rum.

Du reserverer din plads i fællesskabet ved at sende en mail kontakt@doulafordig.dk med din kontaktoplysninger.

 

Der er tilmeldingsfrist senest Fredag den 22.10 kl. 9.00.

Der er ingen refusion efter tilmelding. Så vær sikker på din plads i fællesskabet.

Min baggrund

Jeg har været selvstændig de sidste 6 år. De første 4 år byggede jeg min virksomhed op ved siden af et arbejde i en forskerstilling på OUH. Ved udgangen af 2018 sagde jeg farvel til min faste indtjening som ansat og har siden da kunne leve af min egen virksomhed. Jeg er selvstændig, fordi jeg elsker fleksibiliteten, friheden og selvbestemmelsen. Jeg synes at noget af det sværeste ved at være selvstændig, er blive ved med at have fokus, på det jeg synes er sjovt at lave og det som jeg er allerbedst til, især når jeg spejler mig i 120 + profiler af andre selvstændige, der får mig til at tænke, at jeg skal en masse andet for at tjene penge, få kunder, have værdi ect. 

Jeg har lært en masse gennem de sidste 6 år om at drive egen virksomhed, men allermest har jeg lært mig selv at kende. Jeg har gennem gode fællesskaber, inspirerende mentorer og naturen som læringsmester kropsliggjort og integreret nogle af de værdier og værktøjer, der hjælper mig til at have balance mellem mit private liv og min hjertevirksomhed. 
Jeg ser det at være selvstændig, som et arbejde vi aldrig kommer til at mestre, da vi hele tiden udvikler os som mennesker og som forretning. 
Jeg har lavet en masse fejl, gjort mig en masse erfaringer og haft rigtig mange sejre i gennem de sidste 6 år. Jeg har stor lyst til både at inspirere og blive inspireret af andre soloselvstændige. Jeg har lyst til et fællesskab, hvor der er plads til sejre på lige fod med udfordringer. Og så har jeg lyst til et fællesskab, hvor vi hver især får støtte til at udfylde vores unikke potentiale og skabe en virksomhed, som gør det sjovt at gå på arbejde.