Doulaforløb

Et doulaforløb hos mig er min garanti til dig for at du har et kærligt og opmærksomt vidne på rejsen igennem graviditet, fødsel og ind i forældreskabet uanset hvilken vej du vælger at gå.
Med mig som doula får I som familie kontinuerlig støtte af et varmt og empatisk menneske. I vil blive fysisk, psykisk, sjæleligt og informativt forberedt ud fra jeres erfaringer og behov, uden bagvedliggende procedurer og agendaer.
I vil blive mødt som dem I er, uden fordomme og være omgivet af omsorg og tillid, der sætter jeres ønsker og behov i centrum og giver jer styrke og selvtillid til intuitivt og kærligt at tage ejerskab over jeres fødsel. 

Igennem de sidste fem år har jeg opnået stor erfaring og indsigt i, hvilke elementer og den tid der skal investeres i et nærende doula forløb.
Derfor tilbyder jeg kun et slags doula forløb.

Det er altid individuelt hvad der er brug for når vi forbereder os til graviditet, fødsel og livet med et nyt barn. Der skal altid være plads til netop den historie og den erfaring I har med, og den familie I er.  Derfor er der i mit doula forløb afsat rådighedstimer, som vi bruger på den måde som nærer dig eller jer som familie bedst.

Alle doulaforløb indledes med en samarbejdsaftale, der tydeligt beskriver specifikationer og betingelser for vores samarbejde. Det sikrer at I ved hvad I kan regne med at få, og at der bliver passet godt på både jer og mig.

Doulaforløb

 • Indledende telefonsamtale af 30 minutters varighed til afstemning af forventninger og afklaring af ønsker (gratis)
 • Indledende møde eget hjem af 1 times varighed til at mærke kemi og afstemme ønsker (gratis ved valg af doula forløb)
 • 5 møder i graviditeten af 2 -2.5 timers varighed pr. gang

herunder 2 timer fødselsforberedelse til afstemning af forventninger og fødeplan*

De resterende timer kan eksempelvis bruges til

 • – skræddersyet fødselsforberedelse
  – bearbejdning af tidligere fødselsforløb
  – ammeforberedelse og bearbejdning af tidligere ammeforløb
  – trygheds- og forkælelsesbesøg
  – oplæring af fødselshjælper i rebozomassage
  – nærende og afspændende rebozomassage
  fødselsmodning (rebozo og total forkælelse)

 • 50 % rabat på køb af behandlinger udover de timer der er til rådighed i forløbet
 • 24/7 standby periode i ugerne omkring din termin (inkl. opkald, sms, mail)
 • Fuld tilstedeværelse under hele fødslen
 • Telefonisk støtte og vejledning 24/7 ved opstået tvivl og udfordringer i forhold til amningen i de første 2 døgn efter fødslen
 • 2 x 3 timers barselsbesøg herunder efterfødselssamtale, ammevejledning, støtte til trivsel i den nye familieform, hjælp til tolkning af babys signaler, rebozomassage eller babymassage.
  Ved andet barselsbesøg tilbyder jeg en nærende og helende rebozosvøbning i eget hjem. 
 • Telefonisk kontakt ved opstået tvivl og udfordringer i de første 6 uger efter fødslen
 • Mulighed for en akut ammevejledningssession i eget hjem med opfølgning ved behov
 • 50 % rabat på efterfølgende akut eller planlagt ammevejledning i eget hjem
 • Gratis lån af strækvikle eller fastvikle inkl. 1 times vejledning så I let og gratis kan komme i gang med at vikle. Det kan ske at viklerne allerede er lånt ud, i det tilfælde kan I stadig få vejledning med egen vikle.
 • Gratis leje af mit La Bassine fødekar med alt udstyr til dig der planlægger en hjemmefødsel, hvis ikke det allerede er udlånt.

  * angiver det som er obligatorisk for fødselshjælp hos mig.

Pris 19.995,- kr

 

Jeg er interesseret i at få kontinuerlig omsorg og støtte under min graviditet, fødsel og barsel, men synes det er et stort engangsbeløb for vores økonomi?

Jeg mener at alle skal have råd til en doula. Derfor tilbyder jeg alle en betalingsordning der kan tilpasses netop jeres økonomi og livssituation. Da jeg ikke mener at penge skal være årsagen til at man vælger kendthed og tryghed fra.

 

En fødsel er for livet, og vi bærer den med os altid. Det er værd at investere i.

Så hvis et doula forløb lyder som det helt rigtige for jer, så kontakt mig endelig så vi sammen kan finde en ratebetaling der passer til jeres økonomi.

 

Vi har ikke brug for så mange timer i graviditeten, kan vi få en skræddersyet løsning

Jeg tilbyder som udgangspunkt ikke skræddersyet løsninger med færre timer, da jeg gennem de sidste 5 år har fundet ud af at netop tiden sammen er det som gør at de familier jeg følger føler sig set, hørt og holdt igennem hele forløbet. 

Hvis du tidligere har været i doula forløb hos mig, tilbyder jeg skræddersyet forløb, da vi allerede har et indgående kendskab til hinanden. Men tid er en for mig en essentielt del af et nærende og givende doula forløb