Rebozosvøbning

En rebozosvøbning er en ceremoniel massage, hvor du som kvinde æres og næres.
Rebozosvøbning en fantastisk og unik mulighed for at hjælpe dig som kvinde, med at finde ind til din kerne og stå stærkt i dit center og din egen energi, så du kan være det du ønsker for dig selv og for dine kære.
Rebozosvøbning er en invitation til at komme helt hjem i dig selv. En invitation til at forløse de oplevelser og følelser i din krop og i dit sind, der ikke længere nærer dig, og trække kraft hjem til din vej videre.

En rebozosvøbning er altid en del af afslutningen på et doulaforløb hos mig, men at du lige har født er bestemt ikke en nødvendighed for at have stor glæde og forløsning af en rebozosvøbning​​!

Rebozosvøbning

En rebozosvøbning er for dig der

  • har født et dejligt barn
  • skal starte i fertilitetsbehandlingsforløb eller som allerede gennemgår opslidende fertilitetsbehandlinger
  • har oplevet en eller flere ufrivillige aborter, hvad enten det er i den spæde graviditet eller senere i graviditeten, at det liv og lys der var i din krop forlod dig
  • let føler dig overvældet eller overstimuleret i din hverdag
  • gennemlever en overgang i dit liv, hvad enten det er den første menstruation, overgangsalder, skilsmisse, flytning eller jobskifte
  • har oplevet en traumatisk graviditet, fødsel eller barsel
  • har oplevet og lever med et traume
  • har miste et barn eller et nært familiemedlem

Alle disse oplevelser og faser er eksempler på faser vi kvinder gennemgår, som giver store følelsesmæssige udsving og som åbner vores krop og sind og gør os sårbare og hudløse i forhold til at holde på vores energi.

Det får du

Ved hver session er der sat god tid af til at lande og lukke verden ude for en stund. Sammen taler vi ind i den intention du har for din rebozosvøbning over en kop nærende og åbnende urtete.
Derefter indledes rebozosvøbningen, hvor jeg intuitivt svøber din krop af to omgange, mens jeg guider dig til blid afspænding og fordybelse. Jeg svøber og lukker energien om din krop af to omgange. Første gang for at forløse og slippe det, der ikke længere nærer dig. Anden gang for at trække den kraft og intuition hjem i dig selv, som skal støtte din videre rejse.

Efter rebozosvøbningen vil du blive puttet i varme tæpper og få ro til at lade kroppen vågne og oplevelsen af svøbningen blive integreret. Der vil være god tid til at tale om de ord, billeder, oplevelser og følelser som åbnede sig for dig under rebozosvøbningen, og jeg deler det jeg intuitivt mærkede hvis det giver mening. Sammen finder vi ud af hvordan du bedst kan nære de behov du er blevet opmærksom på under vores timer sammen, inden vi tager et kærligt gensyn med hinanden.

Som udgangspunkt foregår alle rebozosvøbninger i min doulahule. Hvis du har brug for at jeg kommer hjem til dig med mine rebozoer, kan det arrangeres  mod afholdelse af kørselsudgifter (hvad koster det for mig).

Praktisk

Vi mødes hos mig eller hos dig.

Varighed 2 – 2.5 time

Pris 2.100 kr.

 

 

Rødder og Vinger – Næring til krop og sind

Har du lyst til at kombinere rebozosvøbning med ultimativ egenomsorg og genopladning. Så læs mere om mit nye behandlingskoncept Rødder og vinger – Næring til krop og sind.

Læs mere her