Massage til afspænding og velvære

Jeg tilbyder helkrops- eller målrettet massage der skaber dyb afspænding og velvære. Rebozomassage er en blid massageform hvor jeg rytmisk og skånsomt vugger dig ved hjælp af et eller flere farvestrålende mexicanske tørklæder som forlængelse af mine hænder. 

Rebozo [ræ-bo-zo] er spansk og bruges som udtryk for både sjal og at svøbe. Rebozomassage stammer fra Mexico. Rebozomassage er mest kendt som gravidmassage. Men du behøver bestemt ikke at være gravid, for at opnå velvære, balance og næring af rebozomassage.

Rebozomassage er den ultimative forkælelse af kvindekroppen. Det skaber flow til dit bækkenområde, hvor din kvindekraft næres og det støtter dig i at skabe dyb forbindelse med din krop og nære den med velvære, energi, styrke og tillid.

 

Fordelene ved rebozo er mange.

 • Er afslappende og giver velvære og energi
 • Afspænder indefra og giver indre ro
 • Frigiver oxytocin og endofiner hvilket mindsker stress
 • Øger blodcirkulationen, herunder hormon- og feedbackkredsløbet og bevægelsesfriheden i hele dit bækkenområde.
 • Mindsker væskeophobninger og åreknuder
 • Afhjælper skulder og nakkesmerter
 • Afhjælper ryg- og lændesmerter
 • Afhjælper smerter ved bækkenløsning
 • Afhjælper iskias- og hoftesmerter 
 • Modvirker føleforstyrrelser og ‘sovende’ fornemmelser i dine ben som følge af spændinger
 • Giver bedre og mere uforstyrret søvn
 • Afspænder muskulaturen omkring dit bækken og løsner ligamenter og bindevæv som afhjælper åreknuder, halsbrand, åndenød, forstoppelse og hæmorider.
 • Skaber fordybelse og forbindelse til din krop
 • Støtter din intuitive fornemmelse for kroppen og din bevægelsesfrihed. 

 Praktisk

Ved en rebozosession hos mig har jeg afsat 1 time og 30 minutter pr. gang til dig. Ved hver session er der sat god tid af til at lande og lukke verden ude for en stund. Hver session starter med tid til at tale om det som rør sig i sind og krop. 

Derefter indledes rebozomassagen, hvor jeg intuitivt mærker og ser hvor din krop har brug for blid afspænding og næring. Igennem ca. 50 minutter vil vi arbejde os igennem kroppen og skabe dyb forbindelse, mobilitet, velvære og nydelse.
Efter rebozomassagen vil der være tid til at gennemgå relevante øvelser eller lave yderligere afspænding, som jeg vurderer kunne være gavnligt for din krop og din generelle velvære med udgangspunkt i det vi sammen har mærket.

Hver session slutter med at vi sammen finder ud af hvordan du bedst kan nære de behov du er blevet opmærksom på under vores timer sammen, inden vi tager et kærligt gensyn med hinanden. 

Som udgangspunkt foregår alle rebozosessioner i min doulahule. Hvis du har brug for at jeg kommer hjem til dig med mine rebozoer, kan det arrangeres  mod afholdelse af kørselsudgifter (hvad koster det for mig).

3 behandlinger af 1 timer og 30 minutters varighed pr. gang

Pris: 2.100,- kr.
​ 

 

5 behandlinger af 1 times og 30 minutters varighed pr. gang

Pris: 3.250,- kr.

Ofte stillede spørgsmål

Jeg skal kun bruge én session, hvad gør jeg?

Jeg tilbyder kun rebozomassage som sessioner af 3 x 1.5 time eller 5 x 1.5 time.

Det gør jeg fordi at det er min erfaring at det støtter kroppen bedst til velvære, balance og afspænding, når vi arbejder over nogle gange med rebozomassage, øvelser og vejledning til øvelser du selv kan lave.

Jeg oplever et stigende antal af kvinder der ønsker et quick-fix af gener i kroppen. Ofte har vi gået med gener længe, før vi søger støtte til afspænding, balance og velvære. Jeg ønsker ikke at lave rebozomassage, der udelukkende fokuserer på symtombehandling. Jeg vil gerne give de kvinder der besøger mig, de bedste betingelser for at skabe velvære på længere sigt og finde årsagen til deres ubehag.

Og selvom rebozo er er et fantastisk og effektivt redskab til at symptombehandle, så ønsker jeg at bruge mine mange års erfaringer med mine rebozos, min intuitive fornemmelse og min forståelse for den kvindelige krop til at støtte op om din intuitive fornemmelse af egen krop og til dyb velvære og næring fysisk såvel som sjæleligt. Min erfaring er, at det ofte betyder at velvære på lang sigt.

Så hvis du ønsker at give dig selv, din krop tid og næring til at skabe dyb afspænding, balance og stærk forbindelse, så er du kommet til det rigtige sted.

Hvis du ønsker en enkelt session til at se hvad rebozomassage kan for dig, så sender jeg dig glædeligt videre til dygtige kollegaer. Du kan sende mig en mail for en henvisning.

 

 

Rebozosvøbning

Nærende og helende ceremoniel massage. En mulighed for at komme hjem til dig selv. En mulighed for at give slip på det der ikke længere nærer dig, mærke dine grænser og din kraft. En gave til alle kvinder uanset alder og sted i livet. 

Læs mere her »

 

Rødder og Vinger – Næring for krop og sind

Et pusterum i dit liv, hvor din energi bliver samlet i dig. Hvor du får mulighed for at mærke din krop og slå rødder i din styrke og kvindelighed. En stund hvor du kan fordybe dig i dit hjertes vej og drage herfra let og med nye indsigter i dig selv, din graviditet eller dit liv.

 

Læs mere her »