Sjælero og Vingesus 2022/2023

 

1 år – 12 hjertemøder dedikeret til egenomsorg og egennæring

 

I højre hånd en sten

der føles tung

og synlig i venstre hånd

dens skygge

år levet – drømt

Jeg er der slet ikke

Men min stemme

taler i et forsøg på at overleve

Rejsen

gennem nye morgeners genskær af bål

På vej

mod et sted hvor jeg måske

Kan modtage mig selv.

Hænderne af Pia Tafdrup fra Digtsamlingen Hvid Feber

 

 

Søstercirklen – Sjælero og Vingesus er min invitation og dedikation til dig om et helt år, hvor vi sammen skal læne os ind i dyb næring og egenomsorg.

Jeg er det vigtigste menneske i mit liv, og du er det vigtigste menneske i dit. Kun ved at nære og drage omsorg for os selv, kan vi nære og drage omsorg for dem vi elsker.

Uden at nære os selv først, kan vi ikke passe på de mennesker vi elsker, de mennesker vi holder og de mennesker der spejler sig selv i vores handlinger.

Igennem de sidste fire år har jeg dedikeret mig selv til at sætte fokus på egenomsorg. For mig selv, for min familie og for andre kvinder. Fordi vi aldrig kan blive påmindet nok om vigtigheden af at drage omsorg for den vigtigste i vores liv.

 

Søstercirklen – Sjælero og Vingesus er min invitation og dedikation til dig om et helt års månedlige møder. Et år hvor du bliver fortrolig med din værdighed til at blive draget omsorg for.
Et år hvor tager et skridt for os selv hen imod at aflære de værdier og overbevisninger, der siden vi var børn har fået os til at stræbe efter et liv i ydelses- og servicemode for andre.
Et år hvor vi skruer helt op for vores stærke kvindelige intuition og tuner ind i vores kernekraft, så vi kan huske dem vi var før vi blev dem som omverdenen ville have vi skulle være.

Et år hvor vi gennem integration af  egenomsorg i vores liv kan leve et liv i balance mellem nydelse og ydelse, som vi selv skaber.

 

Du skal med på dette års Sjælero og Vingesus forløb, hvis du

 • har lyst til at lære dig selv rigtigt at kende gennem fordybelse i din egenomsorg
 • mærker hvor svært det er at finde tid og plads til egenomsorg og egennæring, når vi som kvinder med autopiloten sat til konstant har familiens velvære i fokus og lader familien som helhed overskygge vores basale behov som menneske
 • har lyst til at give dig selv den gave at holde dig selv i egenomsorg en dag hver måned i et helt år
 • er nysgerrig på hvordan et år dedikeret til egenomsorg vil ændre dit liv, hvis du får en dag hver måned der er din dag. Din dag til at fylde din krop. Din dag hvor du må tage det hele
 • mærker et stort ja til at læne dig ind i den power som kvinder der holder hinanden, skaber for fællesskabet og den enkelte kvinde
 • har lyst til at være med til at skrive en ny historie om søsterskab og kvindefællesskaber. En historie om respekt, samhørighed og kærlighed. En historie om, at det at kunne modtage næring er lige så powerfuldt som at kunne give næring til andre. En historie om at du er nok, og at al den styrke, blødhed, ro og vildskab du indeholder, har en vigtig plads hos dig selv og i det fællesskab du læner dig ind i
 • er klar til at trække naturen helt ind i dine lunger, din hud, din krop og din sjæl.  Klar til at lade naturen være et sted at komme hjem. Klar til at lade naturen være et spejl af det vi har brug for at lære, og af det vi har brug for at give slip på. Klar til at lade naturen være en allieret på din udforskning af egen natur og kilder til egenomsorg og næring
 • er nysgerrig på at dykke ned i din egen cykliske visdom. Ikke blot den visdom som du kan læse om i en bog, men nysgerrig på at blive dybt forbundet med den visdom din krop og din livmoder fortæller. Der hvor din unikke kilde til egenomsorg flyder fra
 • er nysgerrig på at invitere kropskærlighed gennem egenomsorg ind i din kerne. Nysgerrig på at mærke ind i kropskærlighed for dig. Hvad betyder det for dig? Hvor mærker du den? Hvor mangler du den? Hvor er der modstand på den? Hvor er den integreret?
 • har lyst til at være med til at skrive en ny historie for dig selv og den næste generation, hvor vi ikke har et samfund fuld af voksne som driver dem selv ud over kanten hver dag for fællesskabets bedste, men hvor vi får en dyb forståelse for hvad, og hvor vigtigt egenomsorg er. Så vi kan leve og vise vores nye sprog til at italesætte egne behov, og til at rumme og anerkende behovet hos os selv og hos andre.
 • lyst til at lege, bevæge dig, blive bevæget og byde egenomsorg velkommen ind med din kreativitet og naturens gaver til integration af den egenomsorg vi hver især finder allermest givende.
 • har lyst til at blive holdt, guidet og næret af mig og vidunderlige og talentfulde gæsteundervisere, der alle har taget en lang og læringsrig rejse ind i egenomsorg og deler ud af deres visdom, magi og nærvær til at støtte dig.

Praktisk, datoer og investering

Forudsætninger

Kan man få tid nok til at sætte en dag hver måned af til at nære sig selv? Er det værd at investere i?
Min dedikation til dig er, at jeg vil støtte, holde og tro på at du finder dit værd og vil opleve værdien af egenomsorg ikke blot for dig selv, men for alle omkring dig.
Min forventning til dig er, at du husker at egenomsorg ikke er et felt for hurtige løsninger af den type der florer på time-management-kurser. Det er noget så personligt, at man ikke kan tilegne sig det med mindre man bearbejder det allerlængst inde i sit inderste, og vender tilbage til det gang på gang. Min forventning til dig er, at du har lyst til at integrere egenomsorg i dit liv – ikke gennem engangsbegivenheder, heller ikke gennem nøjagtig gentagelse, men ved at lade mig holde, guide og vidne dig gennem variationer af egenomsorg. For min erfaring er at en praksis i egenomsorg ikke handler om metoden, tiden eller udstyret. En praksis i egenomsorg handler om din intention og dit nærvær, som hjælper dig med at kropsliggøre den egenomsorg der er rigtig for dig og gøre det lige så livgivende som dit åndedræt. Det er min dedikation til dig.

 

Datoer

Alle gange mødes vi mellem kl. 9.30 og 9.45, så vi er klar til at åbne dagen og cirklen for egenomsorg kl. 10. Vi slutter alle gange mellem 15.30 og 16.00, så I kan komme hjem i ro uden jag. Vi holder ikke hjertemøde i Juli, da mange holder ferie. I stedet slutter vi en måned senere end vi startede.

Lørdag 13/8 kl. 10 – kl. 16 (2022)

Lørdag 3/9 kl. 10 – kl.16 (2022) 

Lørdag 1/10 kl. 10 – kl.16 (2022)

Lørdag 29/10 kl. 10 – kl.16 (2022)

Lørdag 26/11 kl. 10 – kl.16 (2022)

Lørdag 21/1 kl. 10 – kl.16 (2023)

Lørdag 18/2 kl. 10 – kl.16 (2023)

Lørdag 18/3 kl. 10 – kl.16 (2023)

Lørdag 15/4 kl. 10 – kl.16 (2023)

Lørdag 27/5 kl. 10 – kl.16 (2023)

Lørdag 24/6 kl. 10 – kl.16 (2023)

Juli fri (2022)

Lørdag 19/8 kl. 10 – kl.16 (2023)

 HVOR:

Vi er hos mig: Mindelundsvej 56, 5240 Odense NØ og i skoven og ved vandet omkring mit hjem.

 

DU FÅR:

 • tolv hele dage, hvor jeg sørger for at du kan træde ind i et kærligt rum og timer dedikeret til din egenomsorg
 • et kompendium til at støtte din rejse ind i din kerne og egenomsorg gennem årets indre og indre årstider
 • Ugentlige mails med inspiration, støtte og opbakning til hvordan du kan invitere egenomsorg ind i den kommende tid
 • seks online hjertemøder i løbet af året, hvor alle får mulighed for at blive støttet af cirklens kvinder i deres personlige proces og vej ind i egenomsorg
 • to mentor sessioner med mig, hvor jeg giver personlig og skræddersyet støtte og refleksion til din vej. 
 • muligheden for at læne dig ind i et nærende og kærligt kvindefællesskab, hvor du kan være præcis som du er
 • præsenteret og kropsliggjort en bred vifte af egenomsorgspraksis med fokus på intention og nærvær
 • viden om og hands-on erfaring med brugen af naturen omkring dig som spejl og som allierede gennem fremstilling af produkter til at støtte din rejse
 • viden og redskaber til at blive fortrolig med din månecyklus og til at lade de indre og ydre årstider guide dig i din egenomsorg
 • fornøjelsen og oplevelsen af magiske og vise gæsteundervisere der inviterer os til dyb egennæring.
 • gaver og alle de materialer vi bruger igennem vores år sammen
 • nærende økologisk og vegetariske frokost, samt te, urteinfusioner, kaffe og nærende snacks til vores dage sammen

 

INVESTERING:

21000 DKK – Kan betales i rater efter dit behov.

For at sikre din plads indbetales et depositum på 2000 DKK. Derefter kan det resterende beløb betales på én gang eller over rater tilpasset din økonomi.
Tilmelding er bindende. Ved afbud 3 måneder eller mindre før start er der ingen refusion af indbetalte rater.

 

TILMELDING:

Der er plads til 10 kvinder på dette års Sjælero &Vingesus forløb. Du reserverer din plads i cirklen og 1 helt års månedlige møder dedikeret til din egenomsorg ved at sende en mail kontakt@doulafordig.dk med din kontaktoplysninger og skrive hvordan du ønsker at betale (rater eller enkeltbeløb). Derefter sender du depositum til Doula for dig, enten via kontooverførsel eller mobilpay.

Doula For dig v. Mette Marie Relster

Lån og Spar Bank

Registreringsnummer: 04 00

Kontonummer: 40 17 57 37 94 

Mobilpay til

Mette Marie Relster

Mobilnummer: 50 58 71 88

 

Egenomsorg ikke er et felt for hurtige løsninger af den type der florer på time-management-kurser. Det er noget så personligt, at man ikke kan tilegne sig det med mindre man bearbejder det allerlængst inde i sit inderste, og vender tilbage til det gang på gang. Min forventning til dig er, at du har lyst til at integrere egenomsorg i dit liv – ikke gennem engangsbegivenheder, heller ikke gennem nøjagtig gentagelse, men ved at lade mig holde, guide og vidne dig gennem variationer af egenomsorg

 

 

 

Kvinden bag Sjælero og Vingesus

Mette Marie Relster

Jeg er kvinden bag og stifteren af Doula for dig.

Jeg brænder for at styrke kvinder og familier i deres værd og visdom, og jeg har dedikeret mig selv til at holde rum for styrkende og nærende overgange for kvinder og familier. Det gør jeg gennem vidensdeling, samtaleterapi, rebozomassage, rebozosvøbning, doulastøtte i alle livets overgange og søstercirkler.

Jeg er dedikeret til lade naturen være min læremester og til at læne mig ind i dens visdom for at leve et mere bæredygtigt liv. Jeg er dedikeret til hele tiden at lytte til planternes, dyrenes og naturens medicin. Gennem både spirituelle og kropslige naturbaseret praksisser søger jeg at blive fortrolig med min egen indre cykliske natur, det evigt foranderlige kvindeliv, og hvordan jeg kan integrere det til et stærkt og naturforankret fundament. Jeg udforsker nysgerrighed, taknemmelighed, nærvær og fordybelse i alt hvad jeg går til, lige fra at lære praktiske skills, som at lave ild fra bunden, lave naturprodukter og holde rum for mennesker i alle livets overgange. I mit Doula for dig univers dedikerer jeg mig til at

 • skabe rum for at du må føle dig velkommen, ventet, ønsket og værdig
 • skabe et rum der gerne må invitere til højder og dybder af vores levede liv
 • inviterer dig til at se kærligt på de udfordringer der er, uden at forsøge at minimere, fjerne eller ignorere deres invitation
 • skabe rum for nye udsigter fra det sted i livet du står, og en mulighed for at se det hele lidt oppefra
 • skabe rum der styrker din intuition og tillid til dit indre kompas gennem omsorg, anerkendelse og spejling
 • skabe rum, hvor du kan læne dig ind i mine rødder, min stamme og min krone for en stund, så du kan blive opmærksom på og finde dine egne
 • skabe rum for at gå på opdagelse i det der spirer i og omkring dig
 • skabe rum for, at du må mærke at der er plads til alle følelser, ord og tanker uden fordømmelse og skam
 • skabe rum for, at jeg er næret og forankret fysisk, psykisk og emotionelt når du kommer, så jeg kan vidne dig
 • skabe rum for, at vi begge går videre fra vores møde i lys og ro

De vidunderlige og magiske gæsteundervisere på det nuværende hold for Sjælero og Vingesus 2021/2022. Gæsteunderviserne for årsforløbet 2022/2023 offentliggøres løbende dette forår

 

Marie Bredager Nielsen

Jeg bruger tibetanske syngeskåle og andre instrumenter til at lave lydterapi og lydbad. Under et lydbad skal du bare ligge eller sidde behageligt og lade dine tanker og følelser flyde med, mens jeg guider en lydrejse. Nogle oplever at være i en meditativ tilstand, nogle møder refleksion og inspiration, andre finder ro eller bare afslapning – eller et mix af det hele.
Min intention er, at lyden og syngeskålenes vibrationer giver dig det, du har mest brug for af både Sjælero og Vingesus. Ud over lyd er jeg optaget af min kolonihave, månens faser og hvordan vi får mere lighed i verden. Også er jeg kvinden bag Sollyssollys, hvor jeg sælger håndlavede plantefarvede bivokslys.

Hvis du vil se mere kan du følge mig på Instagram

https://www.instagram.com/sollyssollys/

 

Ayoe Marie Ramati

Jeg tror på, at kvinden er jordens største uudnyttede ressource. Og jeg tror på, at det vi føler os forbundet til og en del af det passer vi på. Derfor brænder mit hjerte for, at kvinder finder hjem til deres iboende kraft, folder deres vinger ud og deler deres gaver med verden. At leve et liv med hjertet forrest kræver mod, men er så uendelig vigtigt. Mod og sårbarhed går hånd i hånd. Blød men stærk. Jeg har de sidste år arbejdet med cacao bønnes medicin ~ hjertets medicin. Derfor er det stort set altid med en kop cacao i hånden, når vi mødes.

Hvis du vil se mere kan du følge mig på Instagram (https://www.instagram.com/ayoe_ramati/) eller lytte med på podcasten “om lidt blir her stille” (https://podtail.com/da/podcast/om-lidt-bli-r-her-stille/)

Riina Søbæk

Kvinden bag Naturkvinden https://www.instagram.com/naturkvinden/

Jeg tror på, at kvinden er natur. Liv & Død. Forår, sommer, efterår og vinter. Når jeg arbejde med kvindens natur, er mit ønske at støtte hendes vej tilbage på sporet af hvem hun er. Til det sted i hende selv, hvor hun kan høre og navigere efter hendes egen indre visdom. Så hun kan tage sin plads, som sit sande jeg.
En af vejene som jeg vil undervise i på Sjælero&Vingesus, er igennem vores Vulva. Jeg vil dele viden om og inspiration til hvordan jeg arbejder med kvinde cyklus- kvindens womb, Vulva kunst, underlivsdamp, og sensuel bevægelse.
I alt hvad jeg gør bruger jeg Moder Jords Natur, og Dyrene, til at vise vejen. Jeg trækker på min egen erfaring og livsproces til at guide dig til at grounde, og føle forbundethed. Til at finde ro, så din egen stemme kan blive hørt.

Hvis du vil læse mere om Riina kan du finde hende på Instagram under Naturkvinden.