Dig der er gravid

Allerførst stort tillykke med at du/I snart skal byde et dejligt barn velkommen.

Som graviditets-, fødsels- og postpartumdoula arbejder jeg for, at ethvert nyt liv der beriger os med sin ankomst, bliver budt velkommen til denne verden med kærlighed, respekt og ydmyghed.

Jeg ønsker, at alle kvinder der genfødes gennem graviditet, fødsel eller moderskab, får lov til at opleve værdien i at have et anerkendende og kærligt vidne på hvert et skridt af rejsen.

Jeg ønsker at skabe vigtige roller for barnets anden forældre eller kvindens partner i erkendelse af deres betydning i barnets og kvindens liv. Jeg ønsker at de må føle sig handlingsparate og informerede til at støtte fysisk, emotionelt og psykisk før, under og efter barnets fødsel.

Jeg ønsker at hele familien får støtte til at finde styrket ind i den nye familieform, og med tillid udfolde deres potentiale og deres samhørighed i de fysiske og emotionelle udfordringer forældreskabet indeholder. 

 

‘The nine months of waiting are a chance to prepare body and mind.
As you eat, breathe and move,
you do so on anothers behalf.

Deborah Jacksons in Eve’s Wisdom- traditional secrets of pregnancy, Birth and Motherhood

Med min hjertebusiness Doula for dig, gør jeg alt hvad jeg kan for at sikre styrkende og nærende overgange for gravide og kommende forældre gennem doulaforløb, fødselsforberedelse, intuitiv rådgivning, rebozomassage og rebozosvøbning