Intuitiv rådgivning og samtaleterapi

 

Jeg har en stor tiltro til menneskets grundlæggende evne til at mærke præcis hvad der er rigtigt for dem, hvis de bliver mødt med omsorg, kærlighed, respekt, tid, tålmodighed og tillid til dem og deres krop.

Jeg er dybt fascineret af det enkelte menneskes evne til, at finde ind i kernen af sine egne indre og ydre ressourcer og blive bevidst om deres hæmmende og styrkende overbevisninger, når de blidt og omsorgsfuldt bliver guidet tilbage til vores vigtigste udgangspunkt. Det udgangspunkt hvor vi mærker hvor fantastiske vi er, at vi har gjort det bedste vi kunne med de forudsætninger vi har haft på et givent tidspunkt, og at vi er værdige til at træffe valg der er rigtige for os og være elsket uanset. 

Jeg tilbyder rådgivning og personlige samtaler, hvor jeg bruger min stærke intuition, min anerkendende og omsorgsfulde væremåde, mit fordomsfrie og rummende perspektiv og mine mange års erfaring med samtaleterapi både privat og i arbejdsøjemed, til at støtte dig i at åbne øjnene for dit ubevidste potentiale, skærpe din forbindelse til dit indre kompas, styrke din handlekompetence og din motivation.

Jeg hjælper dig der:

 • er udfordret med stress, bekymringer, tankemylder og usikkerhed i livet som kvinde
 • står ved en skillevej i dit liv – måske i forbindelsen med din rolle som mor, med din partner, din familie, din karriere eller i dit indre liv
 • søger redskaber og kontakt til indre og ydre ressourcer, hvis du oplever manglende anerkendelse eller styrke i relationen med din familie, dine venner eller dit arbejde
 • er usikkerhed omkring tilvalg og fravalg for dig selv og dit liv

 • savner anerkendelse, forståelse eller tid til at nære din cykliske natur

 • føler dig ensom eller mangler én at dele glæder og sorger med i det evigt forandrende kvindeliv

 • søger redskaber og opbakning til at mærke din intuition og visdom

 • oplever at være fastlåst i handlingsmønstre og overbevisninger som ikke længere nærer dig
 • føler dig træt, opløst og energiforladt i din hverdag
 • har brug for at mærke vigtigheden af at stå stærkt i din krop og i dit sind med alle de følelser og tanker du har

 

Er du gravid, kan min intuitive rådgivning støtte dig

 • i den store indre og ydre livsændring der er i overgangen fra kvinde til mor

 • der oplever tvivl og bekymringer omkring din graviditet, dit barn eller din familie

 • er usikkerhed omkring tilvalg og fravalg for dig selv og dit barn
 • savner anerkendelse eller tid i mødet med din svangreomsorg
 • søger faglig og uvildig information til at træffe informerede valg 

Jeg tilbyder tre former for samtaleterapi 

Walk and Talk

Vi mødes på et aftalt sted i naturen hvor jeg bor. Herfra går vi med den intention der er brug for på dagen, og taler sammen ind i kernen af den udfordring du har og den retning dit hjerte har valgt. Jeg medbringer siddeunderlag til os begge, og særligt udvalgt urtete eller andre redskaber som jeg mærker kunne støtte dig.
I løbet af vores timer sammen finder vi en plads i skoven eller ved havet og jeg guider dig til at lade naturen holde rum for dig og det du bringer med.
Jeg lytter til dig, støtter eller udfordrer din tankestrøm eller er stille sammen med dig. At være stille og opmærksom i naturen er et vigtigt element i denne samtalesession, hvorfor jeg altid vil invitere dig til en stund med stilhed og væren.
Vi slutter hvor vi startede og tager et kærligt gensyn med hinanden.

Praktisk:

Vi mødes et udvalgt sted i naturen

Varighed 2.5 – 3 timer

Pris 2.595 kr.

 

Fysisk fremmøde

Vi mødes hos mig eller hos dig. Jeg skaber et trygt og omsorgsfuldt rum, hvor vi kan tale ind i den udfordring du har og den retning dit hjerte har valgt. 
Jeg lytter til dig, støtter eller udfordrer din tankestrøm og guider dig til at mærke dit indre kompas.

Praktisk:

Vi mødes hos mig eller hos dig/jer mod et betalingstillæg af kørselsomkostninger tur/retur fra min adresse

Varighed 1.5 time

Hvis det ønskes sender jeg en skriftlig opfølgning på mail med opsamling og praktiske forslag til at arbejde nærende og kærligt med din intention efter vores samtale

Pris 1.595 kr.

 

Virtuelt

Vi mødes via Zoom. Vi indleder samtale med at forbinde os med hinanden og det emne som du har valgt for samtalen. Derfra taler vi ind i den udfordring du har og den retning dit hjerte har valgt. 

Praktisk:

Vi mødes via videoopkald

Varighed 1.5 time

 

Hvis det ønskes sender jeg en skriftlig opfølgning på mail med opsamling og praktiske forslag til at arbejde nærende og kærligt med din intention efter vores samtale

 

Pris 1.295 kr.