Kvindeliv og kvindefællesskab

Intuitiv rådgivning til kvinder

Jeg tilbyder rådgivning og personlige samtaler, hvor jeg støtter dig i at åbne øjnene for dit ubevidste potentiale, skærpe din forbindelse til dit indre kompas, styrke din handle kompetence og din motivation.

Læs mere her

Søstercirkel – kvindeliv

Søstercirklen er for alle kvinder, der ønsker at nære deres egen energi, stå i deres feminine kraft og ære naturen omkring os og inden i os. Søstercirklen er nærende og inspirerende samvær og leg med åbne og kærlige kvinder.

Jeg holder løbende kvindecirkler, så hold øje med min hjemmeside eller Doula For dig på sociale medier. Hvis du ønsker at blive orienteret om næste cirkelgang, så kan du komme på min mailliste. Det gør du ved at sende mig en mail.

Læs om førstkommende cirkler her

Søstercirklen – Det Feminine Forår (Fem onsdage i perioden fra marts til maj 2022)

Naturen kalder, kan du høre den ( Et forløb over 6 mødegange i sommeren og sensommeren 2022, hvor vi igennem 24 timer lader os blive et med naturen) – Kommer snart på hjemmesiden

Søstercirklen -Kernekraft (Fem dage i perioden fra April til juni 2022)

Forstil dig en hverdag, hvor du sætter din intuitive kraft stævne. En hverdag, hvor du giver dig hen til denne indre vejviser. Hvor du giver dig hen til den retning på dit liv som kun du kan finde og som lader dig udfylde dit fulde potentiale.
Ville du så ikke lytte mere, mærke mere og holde dit hjerte mere åbent. Ville du ikke være nysgerrig på at udfolde den indre kraft, vi alle sammen rummer?

 

Sjælero og Vingesus 2022/2023 (Et årsforløb med 12 hjertemøder dedikeret til egenomsorg og egennæring) Starter i august 2022

 

Massage med rebozo

Jeg tilbyder helkrops- eller målrettet massage der skaber dyb afspænding og velvære. Rebozomassage er en blid massageform hvor jeg rytmisk og skånsomt vugger dig ved hjælp af et eller flere farvestrålende mexicanske tørklæder som forlængelse af mine hænder. 

Rebozomassage er den ultimative forkælelse af kvindekroppen. Det skaber flow til dit bækkenområde, hvor din kvindekraft næres og det støtter dig i at skabe dyb forbindelse med din krop og nære den med velvære, energi, styrke og tillid.

Læs mere her

 

Rødder og vinger

Denne stund er tid og omsorg for dig, og alle de kvinder du er.

Læs mere her