Kvindeliv og kvindefællesskab

Intuitiv rådgivning til kvinder

Jeg tilbyder rådgivning og personlige samtaler, hvor jeg støtter dig i at åbne øjnene for dit ubevidste potentiale, skærpe din forbindelse til dit indre kompas, styrke din handle kompetence og din motivation.

Læs mere her

Søstercirkel – kvindeliv

Søstercirklen er for alle kvinder, der ønsker at nære deres egen energi, stå i deres feminine kraft og ære naturen omkring os og inden i os. Søstercirklen er nærende og inspirerende samvær og leg med åbne og kærlige kvinder.

Læs mere her

Jeg holder løbende kvindecirkler, så hold øje med min hjemmeside eller Doula For dig på sociale medier. Hvis du ønsker at blive orienteret om næste cirkelgang, så kan du komme på min mailliste. Det gør du ved at sende mig en mail.

 

Massage med rebozo

Jeg tilbyder helkrops- eller målrettet massage der skaber dyb afspænding og velvære. Rebozomassage er en blid massageform hvor jeg rytmisk og skånsomt vugger dig ved hjælp af et eller flere farvestrålende mexicanske tørklæder som forlængelse af mine hænder. 

Rebozomassage er den ultimative forkælelse af kvindekroppen. Det skaber flow til dit bækkenområde, hvor din kvindekraft næres og det støtter dig i at skabe dyb forbindelse med din krop og nære den med velvære, energi, styrke og tillid.

Læs mere her

 

Rødder og vinger

Denne stund er tid og omsorg for dig, og alle de kvinder du er.

Læs mere her