Dig der er mor

Allerførst stort tillykke med at du/I har fået et dejligt barn, og varmt velkommen til det fine lille menneske.

Som postpartumdoula arbejder jeg for, at ethvert nyt liv der beriger os med sin ankomst, bliver budt velkommen til denne verden med kærlighed, respekt og ydmyghed.

Jeg ønsker, at alle kvinder i deres moderskab, får lov til at opleve værdien i at have et anerkendende og kærligt vidne på hvert et skridt af rejsen.

Jeg ønsker at skabe vigtige roller for barnets anden forældre eller kvindens partner i erkendelse af deres betydning i barnets og kvindens liv i den ukendte vej i overgangen fra to til tre. Jeg ønsker at de må føle sig handlingsparate og informerede til at støtte fysisk, emotionelt og psykisk i tiden umiddelbart efter barnets fødsel og i den vigtige start på jeres barns liv.

Jeg ønsker at hele familien får støtte til at finde styrket ind i den nye familieform, og med tillid udfolde deres potentiale og deres samhørighed i de fysiske og emotionelle udfordringer forældreskabet indeholder. 

 

‘A baby is a question mark and his mother the answer he seeks.
Sensitive to every new encounter, the newborn experience life through the soft filter of mother’s embrace, her milk, her lullabies.

Deborah Jacksons in Eve’s Wisdom- traditional secrets of pregnancy, Birth and Motherhood

Med min hjertebusiness Doula for dig, gør jeg alt hvad jeg kan for at sikre styrkende og nærende overgange for nye mødre og nye forældre gennem rebozosvøbningintuitiv rådgivning og samtalerammerådgivning og postpartumforløb