Fødselsforberedelse I:I

Dette er for dig/jer der er interesseret i fødselsforberedelse som en kombination af teoretisk og praktisk fødselsforberedelse i eget hjem eller hos mig.
Jeg tilbyder enten et basis fødselsforberedelsesforløb (6,5 timer) eller et skræddersyet udvidet forløb (12.5 timer) som vi sammensætter specifikt til jer.

Basispakke

1 x 2.5 timers fødselsforberedelse (Barnets vej og fødslens faser) 

1,5 timers rebozoinstruktion (Vejledning til fødestillinger, vehåndtering og smertelindring) 

1x 2.5 times fødselsforberedelse (fødeplan og fødselsønsker) 

Basispakken med 6.5 timers fødselsforberedelse inkl. Materiale koster
4.550 kr. ekskl. kørselsomkostninger.

 

 

Skræddersyet og udvidet fødselsforberedelsesforløb

5 møder i graviditeten af 2 -2.5 timers

Mulighed for 1 ammevejledningssession i eget hjem til etablering eller støtte ved udfordring af amningen.

Skræddersyet fødselsforberedelse inkl. Materiale og ammevejledning session efter fødslen koster 11.475 kr. ekskl. kørselsomkostninger.

 

Det skræddersyet og udvidet forløb tager udgangspunkt i dig som kvinde og jer som par. Jeg tilbyder jer en grundig indføring i både teoretisk viden og praktiske redskaber og teknikker, hvor vi inddrager og tager hensyn til de historier I hver især bringer med jer ind i fødslen og forældreskabet

Gennem vores timer sammen, kommer vi blandt andet igennem følgende overordnede temaer:

1. Session: Jeres drømme og ønsker for denne fødsel. 

2. Session: Teoretisk og visuel fødselsforberedelse af den fysiologiske fødsel. I får en grundig indsigt i de hormoner der driver fødslen, i barnets vej, i de forhold der kan hindre barnets vej og fødslens faser.

3. Session: Praktisk fødselsforberedelse hvor vi gennemgår fødslens faser med håndgribelige og praktiske redskaber rettet mod smertelindring, afspænding og vehåndtering, til vi i sidste ende byder baby velkommen.
Vi kropsliggøre forskellige fødestillinger og forskellige presseteknikker (konkrete arbejds- og fødestillinger til hvordan kroppen arbejder bedst og undgår bristninger)
I bliver klædt på til, at genkende og håndtere de typiske udfordringer under en fødsel og undgå unødvendige indgreb i den fysiologiske fødsel. 

4. Forberedelse til babys første timer, ammeforberedelse og forberedelse til efterfødselstiden med en baby og som familie.

Vi gennemgår veje til en velfungerende amning, hvor barnet kan lægges til brystet, så I undgår sår og revner. Taler om løsninger på de mest almindelige ammeproblemer og hvordan I som par kan øger chancerne for en baby i harmoni. Vi taler om veje til at understøtter mere søvn til mor og baby, at aflæse jeres barns gråd og lytter til egen intuition med selvtillid og styrke.

5. Udformning af en ønskeliste for fødslen uanset hvordan den måtte udforme sig og gennemgang af typiske komplikationer og hvordan I kan arbejde med dem hvis de opstår.

 

Jeg kommer gerne hjem til jer mod afholdelse af kørselsudgifter (hvad koster det for mig) ellers byder jeg dig hjerteligt velkommen i mit behandlerrum i Odense NØ.​

Måske du også er interesseret i