Udvidet doulaforløb

Denne løsning er for jer, der vil have fuldt nærvær, støtte, velvære og vejledning hele vejen igennem din graviditet, fødsel og tidlige barsel. Informativ, psykisk og fysisk støtte i en samlet graviditets-, fødsels- og barselspakke. De bedste forudsætninger for en tryg og mindeværdig start på forælderskabet. 

Jeg tilbyder to slags fødselsforløb. De to forløb adskiller sig fra hinanden ved de antal timer I har til rådighed sammen med mig. Det er altid individuelt hvad der er brug for når vi forbereder os til graviditet, fødsel og livet med et nyt barn. Der skal altid være plads til netop den historie og den erfaring I har med, og den familie I er.

Under de to forløbspakker har jeg lavet en liste over ydelser og tilbud som er tænkt som inspiration til at finde jeres behov.

Alle doula forløb indledes med en samarbejdsaftale der tydeligt beskriver specifikationer og betingelser for vores samarbejde, så I ved hvad I kan regne med og som passer godt på både jer og mig. Begge forløb kan selvfølgelig betales i rater.

Indhold og pris gældende fra 1. januar 2021

   • Indledende telefonsamtale og gratis møde af 45 minutters varighed til afstemning af forventninger og afklaring af ønsker*
   • 5 møder i graviditeten af ca. 2 timers varighed pr. gang
    herunder 2 timer fødselsforberedelse til afstemning af forventninger og fødeplan*

    De resterende timer kan eksempelvis bruges til
    – skræddersyet fødselsforberedelse

    – bearbejdning af tidligere fødselsforløb
    – ammeforberedelse og bearbejdning af tidligere ammeforløb
    – trygheds- og forkælelsesbesøg
    – oplæring af fødselshjælper i rebozomassage
    – nærende og afspændende rebozomassage
     fødselsmodning (rebozo og total forkælelse)

   • 50 % rabat på køb af behandlinger udover de timer der er til rådighed i forløbet
   • 24/7 standbyperiode i ugerne omkring din termin (inkl. opkald, sms, mail)
   • Fuld tilstedeværelse under hele fødslen
   • Telefonisk støtte og vejledning 24/7 ved opstået tvivl og udfordringer i forhold til amningen i de første 2 døgn efter fødslen
   • 2 x 3 timers barselsbesøg herunder efterfødselssamtale, ammevejledning, støtte til trivsel i den nye familieform, hjælp til tolkning af babys signaler, rebozomassage eller babymassage.
    Ved andet barselsbesøg tilbyder jeg en nærende og helende rebozosvøbning i eget hjem. 
   • Telefonisk kontakt ved opstået tvivl og udfordringer i de første 6 uger efter fødslen
   • Mulighed for en akut ammevejledningssession i eget hjem med opfølgning ved behov
   • 50 % rabat på efterfølgende akutte eller planlagte ammevejledninger i eget hjem
   • Gratis lån af strækvikle eller fastvikle inkl. 1 times vejledning så I let og gratis kan komme i gang med at vikle. Det kan ske at viklerne allerede er lånt ud, i det tilfælde kan I stadig få vejledning med egen vikle.
   • Gratis leje af mit La Bassine fødekar med alt udstyr til dig der planlægger en hjemmefødsel, hvis ikke det allerede er udlånt.

    * angiver det som er obligatorisk for fødselshjælp hos mig.

Pris 19.995,- kr

 

 

Vedrørende standby periode og fødselshjælp

Jeg har åben kaldperiode fra 14 dage før planlagt terminsdato til du har født.

 

Når du tror, at fødslen er begyndt, opfordrer jeg til at du skriver eller ringer til mig, så jeg kan begynde at arrangere forberedelser for min deltagelse i fødslen. Vi vil derefter lægge en plan for at løbende kontakt, så jeg kan give svar på eventuelle spørgsmål, ideer til smertelindring og beroligelse. Det er helt op til jer at beslutte, hvornår I ønsker at jeg skal komme og være med jer. Når I foretager dette valg, vil jeg generelt være der inden for en time, og bliver hos jer indtil fødslen er overstået.

Under fødslen, kan jeg tilbyde smertelindrende teknikker, samt fysisk og mental støtte, opbakning og omsorg for dig og dine pårørende. Det kan inkludere støtte af din vejrtrækning, massage og rebozo til at afspænde, afslappe og øge din udskillelse af naturligt oxytocin. Jeg giver støtte til bevægelse og positioner der fremmer barnets vej. Jeg hjælper med at samle oplysninger omkring jeres fremskridt i fødslen, og sikrer, at I har de oplysninger, I skal bruge for at træffe informerede beslutninger omkring fødslens forløb. Jeg kan også give udtryk for jeres ønsker og behov overfor personalet på jeres valg af fødested.

Men min vigtigste rolle er at sørge for kontinuerlig følelsesmæssig tryghed og omsorg for dig og din partner. Jeg er tilstede under hele fødslen, uanset længden, vagtskifte og valg af fødested.

Efter fødslen, forventer jeg at blive hos jer 1-2 timer, indtil I er trygge og klar til at nyde jeres barn alene. Som ammerådgiver hjælper jeg gerne med den første amning og I dagene efter fødslen er jeg selvfølgelig også til rådighed til at besvare spørgsmål omkring fødslen eller den tidlige amning.​

Jeg er interesseret i at få kontinuerlig omsorg og støtte under min graviditet, fødsel og barsel, men synes det er et stort engangsbeløb for vores økonomi?

Jeg mener at alle skal have råd til en doula. Derfor tilbyder jeg alle en betalingsordning der kan tilpasses netop jeres økonomi og livssituation. Da jeg ikke mener at penge skal være årsagen til at man vælger kendthed og tryghed fra.

 

En fødsel er for livet, og vi bærer den med os altid. Det er værd at investere i.

Så hvis et doula forløb lyder som det helt rigtige for jer, så kontakt mig endelig så vi sammen kan finde en ratebetaling der passer til jeres økonomi.
Hvis I ønsker en skræddersyet løsning tilpasset netop dig og dine ønsker, enten som supplement til pakkeløsningen eller en anden løsning, så send mig en mail så finder vi sammen en løsning. Andre løsninger kunne eksempelvis inkludere: