Afspænding og velvære

Rebozo kan bruges i hele graviditeten, men jeg anbefaler løbende rebozo fra anden trimester af, og at man får én rebozobehandling om ugen fra uge 37 og frem til fødslen.
Det modner kroppen, optimerer barnets position, og afspænder og balancerer muskler og ligamenter der er spidsbelastet af den tunge livmoder på dette tidspunkt i graviditeten.

Hvis du oplever gener, smerter eller ubehag før anden trimester, er det vigtigt at starte med rebozomassage tidligere. Baby og du er marieneret i den samme oplevelse, derfor er det vigtigt at både du og baby har det godt i graviditeten. Hvis du er i tvivl om hvornår rebozomassage er gavnligt for dig i din graviditet, så skriv til mig for en snak om dine oplevelser og kropsfornemmelse.

Ingen rebozosessioner hos mig er helt ens, da de altid tager udgangspunkt i det du oplever, det jeg intuitivt mærker og der hvor jeg ser din krop har brug for afspænding og næring.

Praktisk

Ved en rebozosession hos mig har jeg afsat 1 time og 15 minutter pr. gang til dig. Ved hver session er der sat god tid af til at lande og lukke verden ude for en stund. Hver session starter med tid til at tale om det som rør sig i sind og krop, og forbinde sig med baby i hulen.

Derefter indledes rebozomassagen, hvor jeg intuitivt mærker og ser hvor din krop har brug for blid afspænding og næring. Igennem ca. 50 minutter vil vi arbejde os igennem kroppen og skabe dyb forbindelse, mobilitet, velvære og nydelse.
Efter rebozomassagen vil der være tid til at gennemgå relevante øvelser eller lave yderligere afspænding, som jeg vurderer kunne være gavnligt for din krop og din generelle velvære eller for optimering af din livmoders position eller optimering af din babys position på dette tidspunkt af din graviditet.

Hver session slutter med at vi sammen finder ud af hvordan du bedst kan nære de behov du er blevet opmærksom på under vores timer sammen, inden vi tager et kærligt gensyn med hinanden.

Som udgangspunkt foregår alle rebozosessioner i min doulahule. Hvis du har brug for at jeg kommer hjem til dig med mine rebozoer, kan det arrangeres  mod afholdelse af kørselsudgifter (hvad koster det for mig).

Priser

1 behandling af 1 times og 15 minutters varighed

Pris: 900,- kr. inkl. moms

 

3 behandlinger af 1 timer og 15 minutters varighed pr. gang

Pris: 2.400,- kr. inkl. moms (800 kr. pr. session)

5 behandlinger af 1 times og 15 minutters varighed pr. gang

Pris: 3750,- kr. inkl. moms (750 kr. pr. sesssion)

Booking af tid

Jeg har typisk 3-5 dages ventetid på en rebozomassage, så du kan med fordel kontakte mig i god tid.  Hvis du har en akut udfordring, så tilbyder jeg mulighed for at blive skrevet på venteliste til afbudstider.

Dette gælder dog kun for dig, der kan være fremme hos mig inden for nogle timer. Jeg modtager typisk besked om afbud inden kl. 8.00 på dagen.

 

For at bestille en tid, kan du udfylde nedenstående kontaktformular. Så vender jeg tilbage hurtigst muligt.  Eller du kan sende en sms til 50587188.

Jeg glæder mig til at tage kærligt i mod dig og din baby.

1 + 15 =

Ofte stillede spørgsmål

Er rebozomassage et quick-fix?

Uanset om det drejer sig om modning eller et barn der ikke er komfortabel med hovedet nede i bækkenet, eller om gener i graviditeten, så findes der heller ikke indenfor dette felt quick-fix.

Det er min erfaring at det der støtter kroppen bedst til velvære, balance og afspænding, er når vi arbejder over nogle gange med rebozomassage, øvelser og vejledning til øvelser du selv kan lave.

Jeg oplever et stigende antal af kvinder der ønsker et quick-fix af gener i kroppen, ønsker at få sat fødsel i gang eller hjælp til at vende en baby. Ofte har kvinderne gået med gener længe, før de søger støtte til afspænding, balance og velvære. Jeg ønsker ikke at lave rebozomassage, der udelukkende fokuserer på symtombehandling. Jeg vil gerne give de kvinder der besøger mig, de bedste betingelser for at skabe velvære på længere sigt og finde årsagen til deres ubehag.

Og selvom rebozo er er et fantastisk og effektivt redskab til at symptombehandle, så ønsker jeg at bruge mine mange års erfaringer med mine rebozos, min intuitive fornemmelse og min forståelse for den kvindelige krop til at støtte op om din intuitive fornemmelse af egen krop og til dyb velvære og næring fysisk såvel som sjæleligt. Min erfaring er, at det ofte betyder at velvære på lang sigt.

Så hvis du ønsker at give dig selv, din krop tid og næring til at skabe dyb afspænding, balance og stærk forbindelse, så er du kommet til det rigtige sted.

 

​Hvis jeg føder før jeg kan nå at bruge alle mine klip, kan man så få rebozomassage efter fødslen?

Når jeg giver løbende rebozomassage til en kvinde i løbet af hendes sidste trimester af graviditeten oplever jeg ofte at kvinden føder tæt på beregnet termin og sjældent går til 42 uger.

Hvis du ikke når at bruge alle klip inden baby ligger trygt og godt i din favn, så kommer jeg selvfølgelig og giver dig en skøn og afslappende massage når I er landet oven på fødslen. Rebozomassage er bestemt også dejligt ovenpå fødearbejdet og alle forandringerne som mor.

 

 

Måske du også er interesseret i?

 

Rebozosvøbning

Nærende og helende ceremoniel massage. En mulighed for at komme hjem til dig selv. En mulighed for at give slip på det der ikke længere nærer dig, mærke dine grænser og din kraft. En gave til alle kvinder uanset alder og sted i livet.

Læs mere her »

 

Rødder og Vinger – Næring for krop og sind

Et pusterum i dit liv, hvor din energi bliver samlet i dig. Hvor du får mulighed for at mærke din krop og slå rødder i din styrke og kvindelighed. En stund hvor du kan fordybe dig i dit hjertes vej og drage herfra let og med nye indsigter i dig selv, din graviditet eller dit liv.

 

Læs mere her »