Afspænding og velvære

Rebozomassage er en blid massageform hvor jeg rytmisk og skånsomt vugger dig ved hjælp af et tørklæde som forlængelse af mine hænder. 
Hvis du er gravid er du kommet til den helt rigtige side. Rebozomassage er den ultimative forkælelse af din gravide krop, og giver dig og din baby gode forudsætninger for en graviditet fuld af velvære, energi, styrke og tillid

Til dig der er gravid er rebozo et fantastisk redskab til lindring af trætte og ømme muskler og led i graviditeten. 

Efterhånden som livmoderen og baby vokser, vil løbende rebozomassage skabe en tæt kontakt mellem mor og barn, og understøtte det omkringliggende væv til at give god plads til at baby kan komme godt ned i bækkenet.

Rebozo kan bruges i hele graviditeten, men jeg anbefaler løbende rebozo fra anden trimester af, og at man får én rebozobehandling om ugen fra uge 37 og frem til fødslen. Det modner kroppen, optimerer barnets position, og afspænder og balancerer muskler og ligamenter der er spidsbelastet af den tunge livmoder på dette tidspunkt i graviditeten.

Hvis du oplever gener, smerter eller ubehag før anden trimester, er det vigtigt at starte med rebozomassage tidligere. Baby og du er marieneret i den samme oplevelse, derfor er det vigtigt at både du og baby har det godt i graviditeten. Hvis du er i tvivl om hvornår rebozomassage er gavnligt for dig i din graviditet, så skriv til mig for en snak om dine oplevelser og kropsfornemmelse.

Praktisk

Ved en rebozosession hos mig har jeg afsat 1 time og 15 minutter til dig. Ved hver session er der sat god tid af til at lande og lukke verden ude for en stund. Hver session starter med tid til at tale om det som rør sig i sind og krop, og forbinde sig med baby i hulen. 

Derefter indledes rebozomassagen, hvor jeg intuitivt mærker og ser hvor din krop har brug for blid afspænding og næring. Igennem ca. 50 minutter vil vi arbejde os igennem kroppen og skabe dyb forbindelse, mobilitet, velvære og nydelse. Efter rebozomassagen vil der være tid til at gennemgå relevante øvelser eller lave yderligere afspænding, som jeg vurderer kunne være gavnligt for din krop og din generelle velvære eller for optimering af din livmoders position eller optimering af din babys position på dette tidspunkt af din graviditet.

Hver session slutter med at vi sammen finder ud af hvordan du bedst kan nære de behov du er blevet opmærksom på under vores timer sammen, inden vi tager et kærligt gensyn med hinanden. 

Som udgangspunkt foregår alle rebozosessioner i min doulahule. Hvis du har brug for at jeg kommer hjem til dig med mine rebozoer, kan det arrangeres  mod afholdelse af kørselsudgifter (hvad koster det for mig).

Pris for 1 time og 15 minutters rebozosession

750 ,- kr.

Klippekort til rebozomassage for afspænding og velvære

Jeg tilbyder rebozomassage til særligt gode priser til dig der;

  • ​Ved at du gerne vil have mere end to behandlinger
  • ​Elsker at spare penge når du køber velvære og egenomsorg til dig selv.

Læs mere her »

Rødder og Vinger – Næring for krop og sind

Et pusterum i dit liv, hvor din energi bliver samlet i dig. Hvor du får mulighed for at mærke din krop og slå rødder i din styrke og kvindelighed. En stund hvor du kan fordybe dig i dit hjertes vej og drage herfra let og med nye indsigter i dig selv, din graviditet eller dit liv.

Læs mere her »